Το Σαββατοκύριακό 19-20 Ιανουαρίου 2019, το Kyros Law Offices, ο Helinas, και το Thales Advisory - ΘΑΛΗΣ ΑΕΕΔ θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο Divani Caravel για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Ανοικτών Εκδηλώσεων Athens Money Show 2019.

Θα συμμετέχουμε με ομιλίες καθόλη τη διάρκεια του διημέρου. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στη συνέχεια:

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

10:00 - 12:00 - Kyros Law Offices (Αίθουσα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ")

10:00 - 10:10

Εισαγωγή – Ανακοίνωση για την βράβευση της Δικηγορικής Εταιρείας ΚYROS LAW OFFICES ως «Best Capital Markets Law Firm in Greece -2018”

10:10 - 10:15

Ενημέρωση από την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ  για τον σκοπό ιδρύσεώς της και για τις πρόσφατες εποπτικές αναρές και δικαστικές  παρεμβάσεις της υπέρ των μελών της για την πολύκροτη υπόθεση της FOLLI-FOLLIE

10:15 - 11:30 

"Εκ μέρους της Συμπολίτευσης θα παρουσιάσει τις θέσεις του ο κ. Χρήστος Μπγιάλας Βουλευτής Γρεβενών (Προφίλ Βουλευτή) και εκ μέρους της Μείζονος Αντιπολίτευσης θα παρουσιάσει τις θέσεις του ο κ. Χάρης Θεοχάρης, Βουλευτής Β’ Αθηνών , υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία (Προφίλ Βουλευτή), ενώ την συζήτηση θα συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Κώνστας (Άρθρα του Χρήστου Κώνστα)".

Την συζήτηση θα συντονίσει ο γνωστός δημοσιογράφος Χρήστος Κώνστας, ενώ στο panel θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των κομμάτων, των οποίων η συμμετοχή θα επιβεβαιωθεί έγκαιρα

11:40 - 12:00

Περιληπτική Ενημέρωση επί των δικαστικών εξελίξεων για τις υποθέσεις της KYROS LAW OFFICES (ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ICSID WASHINGTON,  FOLLI, ΛΕΠΕΤΕ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, PROBANK) από την κ. Μ. Σκιαδιώτη & Ι. Κυριακόπουλο.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

10:00 - 12:00 - THALES ADVISORY (ΑΕΕΔ) και HELINAS (Ένωση Ελλήνων Επενδυτών) (Αίθουσα "ΠΕΛΛΑ")

10:00 - 10:15

Παρουσίαση της εταιρείας ΤΗΑLES ADVISORY (ΘΑΛΗΣ ΑΕΕΔ) : Γιάννης Κυριακόπουλος, Νομικός Σύμβουλος και Chairman της THALES ADVISORY.

10:15 - 11:00

Συζήτηση με θέμα : «Οι επενδυτικές επιλογές για το 2019 στην Ελλάδα και διεθνώς»

Την συζήτηση θα συντονίσει δημοσιογράφος οικονομικού ρεπορταζ , ενώ θα συμμετέχει ο κ. Α. Νοδαράκης Δ/νων Σύμβουλος της ΘΑΛΗΣ ΑΕΕΔ και ο κ. Π. Χαραλαμπόπουλος, Αντιπρόεδρος της ΘΑΛΗΣ ΑΕΕΔ οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για το 2019.

11:10 - 12:00

-Ενημέρωση για τις δικαστικές εξελίξεις επί της υποθέσεως της FOLLI

-Ανακοίνωση για την έναρξη ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ για τα μέλη της ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ σε συνεργασία με την THALES ADVISORY και επιλεγμένους επιστήμονες (Νομικούς, Οικονομολόγους, Χρηματιστές, Ορκωτούς ελεγκτές κ.ά.) με σκοπό την εξοικείωση των καταθετών-επενδυτών με το πλαίσιο λειτουργίας της Κεφαλαιαγοράς και την υποβοήθησή τους στην συστηματική αποταμίευση και διασπορά επενδυτικού κινδύνου

Κατεβάστε το πρόγραμμα:
Κατεβάστε το πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Athens Money Show 2019

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας. Αποδοχή